Realme 10 Pro prichádza v zberateľskej Coca-Cola edícii

O nové Realme v dizajne obľúbeného nápoja zrejme bude online bitka. Špeciálna edícia je v počte iba tisíc kusov a predaj odštartuje na Valentína.

O smartfóne s brandom Coca-Cola sa špekulovalo už dlhšie, nedávno sa konečne oficiálne objavil na indickom trhu. Vzhľadom na obmedzený počet 1000 kusov ide o zberateľský kúsok. Dizajn nikoho nenechá na pochybách, s kým Realme tento špeciálny model pripravoval. 

V hardvérovej výbave Realme 10 Pro, z ktorého novinka vychádza, žiadne zmeny nenastali, a tak tu máme 6,7'' 120 Hz displej, čipset Snapdragon 695 5G, 8 GB operačnú pamäť RAM, 128 GB úložisko, 108 Mpix hlavný fotoaparát a 5000 mAh batériu s 33 W nabíjaním. 

Produktové balenie zodpovedá značke Coca-Cola. Nástroj na vyberanie SIM karty vyzerá ako uzáver fľaše, nechýbajú tu samolepky, figúrka Realme v priesvitnom hnedom prevedení a o limitovanej edícii svedčí kartička s poradovým číslom od 0001 - 1000. 

Rukopis firmy nájdeme aj v prostredí smartfónu. Ikony zmenili dizajn, nájdeme tu tematické tapety a typické zvuky nápoja sú zakomponované do notifikácií, zvonenia a dokonca aj zvuku uzávierky fotoaparátu. 

Ak by ste si chceli Realme 10 Pro Coca-Cola Edition kúpiť, nebudete to mať jednoduché. Predaj štartuje 14. februára o 12:00 indického času na webe Realme. Cena je stanovená na 20999 indických rupií, čo je približne 236 eur. S doručením na Slovensko ale veľmi nepočítajte. 

Zdroj: realme.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu