Razer Hammerhead True Wireless Pro - bezdrôtové slúchadlá s hybridným ANC

Nová generácia bezdrôtových slúchadiel Hammerhead True Wireless Pro prináša viaceré funkčné vylepšenia. Zaujímavé je napríklad hybridné potláčanie okolitých zvukov, ktoré Razer dosahuje vďaka vonkajším aj vnútorným mikrofónom v slúchadlách.

Firma Razer je známa najmä vo svete hráčov. Ide o profesionálneho dodávateľa herného príslušenstva, ktorý začal expandovať aj do vôd smartfónov. Teraz predstavuje svoju novú verziu bezdrôtových slúchadiel Hammerhead True Wireless Pro. Oproti svojmu predchodcovi prinášajú niekoľko vylepšení, medzi ktoré patria napríklad nové mikrofóny, lepšie držanie v ušiach, prispôsobené dotykové ovládanie, nové puzdro a vylepšená výdrž batérie. 

Novinka je dodávaná so siedmimi nadstavcami do uší. Špecialitou je hybridné potláčanie okolitého hluku, o ktoré sa stará vonkajší aj vnútorný mikrofón v každom slúchadle. ANC je dosiahnuté analýzou zvukov mimo slúchadiel, aj zvukov, ktoré smerujú do ucha. Celé to funguje aj s pomocou pasívnej izolácie, ktorá vzniká po správnom nasadení slúchadiel do ucha. Na overenie dokonca slúži aplikácia, ktorá vás informuje o tom, či vám štuple v ušiach dobre tesnia. 

Zárukou čistého zvuku je certifikácia THX a medzi funkciami nájdete aj herný režim, známy z predchádzajúcej generácie slúchadiel od Razeru. Výrobca sľubuje až 20-hodinovú výdrž batérie na jedno nabitie puzdra. Samostatné slúchadlá zvládnu 4 hodiny prevádzky. Cena Hammerhead True Wireless Pro je stanovená na 209,99 eur. Dajú sa objednať na oficiálnom webe výrobcu, kde k nim získate aj dopravu zadarmo. 


Zdroj: Razer

Diskusia k článku:

Začať diskusiu