Ratchet & Clank: Rift Apart - jedna z najlepších hier z PS5 mieri na PC

O port na PC sa postará štúdio Nixxes Software, ktoré v minulosti prinieslo dvoch Spider-Manov. Čakať máme podporu pokročilých grafických technológií a rôzne možnosti nastavení.

Počítačoví hráči majú dôvod na radosť. Sony sa totiž na ich platformu rozhodlo vydať akčnú skákačku Ratchet & Clank: Rift Apart (recenzia). Ide o jednu z najlepších žánroviek, ktorá pôvodne vyšla ako launch titul na PS5. Port má na starosti štúdio Nixxes Software. To je PC hráčom už dobre známe. 

Najmä vďaka tomu, že z PlayStation na PC prinieslo vydarené porty v podobe Marvel’s Spider-Man Remastered (recenzia) a jeho expanzie Marvel's Spider-Man: Miles Morales (recenzia). Technicky išlo o vydarené verzie hier s dobrou optimalizáciou.Tak sa zdá, že aj počítačová verzia Ratchet & Clank: Rift Apart je v dobrých rukách. 

Tešiť sa môžete na podporu ultraširokých monitorov a obrazového pomeru 21:9, 32:9 či 48:9. Chýbať nebudú ani pokročilé grafické technológie ako NVIDIA DLSS 3, AMD FSR 2 a Intel XeSS. K tým sa pridávajú NVIDIA Reflex a NVIDIA DLAA na zlepšenie obrazu. Samozrejmosťou je plná podpora klávesnice a myši s možnosťou úpravy ovládania. Ratchet & Clank: Rift Apart príde na PC 26. júna cez Steam a Epic Games Store

Zdroj: tlačová správa


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu