Radosť oslavuje 1. narodeniny. Najčastejšie používaný smartfón s programom Radosti vás prekvapí

Dnes je to tok, čo digitálny operátor radosť spustil svoju komerčnú prevádzku. Za ten čas získal desaťtisíce zákazníkov a prezradil niekoľko zaujímavostí zo štatistiky.

Značkový operátor Radosť, ktorý na svoju prevádzku využíva sieť O2, odštartoval svoju činnosť 24. septembra 2020. Priniesol tri programy s mesačným poplatkom od 5 € do 20 €. Informácie sme priniesli v tomto článku. Digitálny operátor prešiel za svoj prvý rok existencie slušným vývojom a dnes už majú zákazníci možnosť zobrať si k jednému občianskemu viacero SIM kariet, či využívať služby ako VoLTE a VoWiFi. 

Operátor prezradil, že najobľúbenejším dňom aktivácie Radosti je streda alebo utorok. V tieto dni prebehlo až 40 % aktivácií. Pravdepodobne vás prekvapí, že najčastejším zariadením, na ktorom zákazníci Radosť využívajú, je iPhone a v zahraničí najradšej využívajú roaming v susednom Česku. 

Najväčší cestovatelia stihli za rok precestovať s Radosťou viac než dvadsiatku krajín. Ďalším zaujímavým údajom zo štatistiky používania je vekové zloženie. Radosť majú vo svojom mobile nielen mladí, ale aj vyššie vekové kategórie, napríklad aj deväťdesiatnici. 

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu