Qualcomm má rokovať s Honorom ohľadom dodávky čipov

Po oficiálnom potvrdení dodávok čipov pre Huawei má údajne Qualcomm záujem aj o Honor. Rokovania sa majú niesť v pozitívnej rovine a sú vraj veľmi blízko úspešnej dohody.

Huawei oficiálne potvrdil, že predá značku Honor, čo súvisí s pretrvávajúcimi problémami a obmedzeniami zo strany USA. Táto akcia pre dcérsku firmu zrejme znamená oslobodenie od reštrikcií a cestu, ako môže fungovať aj naďalej. Krátko po oznámení predaja sa na internete začali šíriť špekulácie, že Honor uvedie na trh nový top model s nedávno ohláseným Snapdragonom 888. Teraz sa k nim pridávajú informácie o tom, že Qualcomm a Honor už mali absolvovať rokovania týkajúce sa dodávky čipov. 

Správy majú pochádzať od zdroja blízkeho Qualcommu, ktorý tvrdí, že rokovania prebiehali optimisticky a sú veľmi blízko k dosiahnutiu dohody. Šéf Honoru Zhao Ming medzitým oznámil, že ich cieľom je stať sa špičkou na poli čínskych smartfónov. Popri nich chce vydávať aj iné produkty. 

Čipový gigant sa angažuje aj v prípade bývalej materskej firmy Honoru. Minulý mesiac sa totiž potvrdilo, že Qualcomm napokon bude dodávať čipy aj Huaweiu

Zdroj: page.om.qq.com


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu