Prvý kontakt so Samsungom Galaxy Z Flip

V krátkom videu vám prinášame naše prvé skúsenosti s kompaktným androidom véčkovej konštrukcie, 6,7'' ohybným diplejom s pomerom strán 22:9 a Snapdragonom 855+.

Dnes na Slovensku  odštartoval predaj dizajnovej skladačky s flexibilným displejom. Kompletné informácie o hardvérovej výbave sme vám priniesli v článku Základné info: Samsung Galaxy Z Flip.

V krátkom videu si môžete atraktívnu novinku pozrieť zo všetkých strán. Kolega Richard vás prevedie prostredím telefónu a jeho funkciami. 

V zavretom stave sa na vonkajšom 1,1'' displeji zobrazí dátum, čas a stav batérie. Hovor môžete prijať aj bez otvorenia smartfónu. Používateľské rozhranie One UI beží nad Androidom 10 a je prispôsobené skladaciemu displeju. 

Medzi kľúčové špecifikácie patrí Snapdragon 855+, 8 GB operačná pamäť RAM a 256 GB úložisko bez možnosti rozšírenia pamäťovými kartami. Duálny 12 Mpix fotoaparát bude zrejme podobný ako ponúka minuloročný Samsung Galaxy S10e (recenzia).

Prvý kontakt:

Samsung Galaxy Z Flip sa predáva v dvoch farebných verziách čiernej a fialovej. odporúčaná cena je stanovená na 1480 eur. Majitelia novinky budú mať nárok na jednu opravu poškodeného displeja počas prvého roka. Spoluúčasť je vo výške 109 eur. 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu