Pripravovaná Motorola Razr so skladacím displejom na krátkom videu

Na internete sa objavilo krátke video, na ktorom vidno skladací smartfón s véčkovou konštrukciou a používateľským prostredím Motoroly. Malo by ísť o novú generáciu véčka Razr.

Už pred niekoľkými týždňami sme videli prvé fotografie tretej generácie smartfónu s ohybným displejom od Motoroly. Nový animovaný obrázok, ktorý na svojom Twitter účte zverejnil známy leaker Evan Blass, potvrdzuje dizajn z prvých snímok.

Na prednej strane sa v zloženom stave nachádza dvojica fotoaparátov a veľký displej, čítačka odtlačkov je umiestnená v bočnej stene. Podľa špekulácií by nová Motorola mohla dostať výkonný čipset Snapdragon 8+ Gen 1, no predchádzajúce generácie nepatrili hardvérovou výbavou medzi top modely. 

Pripravovaný smartfón s týmto procesorom už výrobca na sociálnej sieti Weibo potvrdil, aj uvedenie modelu s 200 Mpix fotoaparátom. Je pravdepodobné, že pôjde o Motorolu Frontier. Máme sa na čo tešiť. 

Premiéra tretej generácie Motoroly Razr by mohla na čínskom trhu prebehnúť v lete, v neskorších mesiacoch sa počíta aj s globálnym uvedením. 

Zdroj: twitter.com/ev, weibo.com/Motorola

Diskusia k článku:

Začať diskusiu