Pridajte sa k dobrej spoločnosti a vyhrajte niektorú z cien od Samsungu

Obmedzenia prijaté proti šíreniu pandémie nás nútia tráviť chvíle doma. Voľný čas môžete vyplniť rôznymi aktivitami, napríklad jednou netradičnou od Samsungu.

Pokiaľ nemáte na štvrtok večer žiadny iný plán, môžete sa pripojiť a byť V dobrej spoločnosti. Získate nielen nové vedomosti, ale možno sa vám podarí vyhrať niektorú z hodnotných cien. 

Nový internetový projekt Samsungu a Sajfu prichádza s netradičným internetovým kvízom zameraným vždy na jednu oblasť vybranú podľa účinkujúceho hosťa, ktorým bude vždy nejaká známa osobnosť. 

Prvým bol herec Marek Fašiang, a tak sa okruh otázok točil okolo filmov. Počas ďalších štyroch týždňov vás moderátor Sajfa prevedie zábavným večerom so zaujímavým hosťom a vy si preveríte znalosti z rôznych oblastí. Odmenou vám môže byť výhra od Samsungu. 

Pokiaľ ste v oblasti popkultúry ako doma, môžete tento týždeň skúsiť svoje šťastie a zapojiť sa do hry. Hráte o bezdrôtové slúchadlá Galaxy Buds+, smart hodinky Galaxy Watch Active 2 a prémiový smartfón Samsung Galaxy Note 10+.

Počet súťažiach nie je obmedzený, ale získať atraktívne prekvapenie môžu len prví najrýchlejšie zaregistrovaní.  Budú ho môcť využiť počas najbližšieho Samsung víkendu.

Ak chcete súťažiť, choďte na stránku www.vdobrejspolocnosti.sk a hneď v neďeľu sa zeragistrujte do ďalšieho kvízu. Aj keď nevyhráte, stále máte možnosť získať výrobky Samsungu za výborné ceny. Tak ako v apríli, aj počas mája bude prebiehať Samsung víkend. Akcia, kedy sú vybrané produkty dostupné s atraktívnou cenovkou. 

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu