Príchod Vivo X Fold2 sa blíži. Poznáme dizajn i základnú výbavu

Dalšia generácia smartfónu s veľkým ohybným displejom prinesie vylepšenú konštrukciu, výkonný hardvér a čítačka odtlačkov bude integrovaná vo vonkajšej aj vnútornej obrazovke.

Výrobca na svojom Weibo účte už niekoľko dní informuje o pripravovanej novinke Vivo X Fold2. Zverejnil aj krátke video, ktoré predstavuje nový, zatiaľ oficiálne neuvedený smartfón v atraktívnej červenej farbe. 

Z videa a ďalších zverejnených informácií si môžeme poskladať základné informácie o výbave a vlastnostiach novinky. Očakávať tak môžeme vnútorný 8-palcový flexibilný AMOLED displej so 120 Hz obnovovacou frekvenciou a maximálnym jasom až 1800 nitov, ktorému nebude chýbať integrovaná čítačka odtlačkov.  

Skener odtlačkov nájdeme aj pod vonkajšou obrazovkou, pôjde tak o prvé zariadenie, ktoré ponúkne dve takto umiestnené čítačky. Problémom pri rozpoznávaní nebudú ani mokré prsty. Výkon by mal zabezpečiť Snapdragon 8 Gen 2 a rýchle pamäte by mali byť typu RAM LPDDR5X, úložisko UFS 4.0. Lákadlom bude aj 4800 mAh batéria so 120 W káblovým a 50 W bezdrôtovým nabíjaním.

Oficiálne uvedenie Vivo X Fold2 aj prvej skladačky výrobcu s véčkovou konštrukciou Vivo X Flip sa očakáva ešte tento mesiac.

Zdroj: weibo.com/Vivomobile

Diskusia k článku:

Začať diskusiu