Príchod Samsung Galaxy S23 FE sa blíži. Čo ponúkne?

Fanúšikovská edícia smartfónu, ktorý ponúkne výkonný hardvér a niektoré funkcie top modelu za prijateľnú cenu, bude možno uvedená už na budúci mesiac.

O príprave ďalšieho modelu Samsung Galaxy S z edície FE sa hovorí už dlhé mesiace. Najskôr boli pochybnosti o uvedení telefónu, no nakoniec bol jeho príchod potvrdený a posledné informácie naznačujú, že Samsung Galaxy S23 FE bude mať premiéru zrejme už v septembri. Nedávno získal tento model aj Bluetooth certifikáciu. 

Nový smartfón by mal byť na trhu predávaný aj pod kódovým označením SM-S711B/DS, ktoré už nájdeme na slovenskej stránke podpory Samsungu. Zverejnené rendery pripravovanej novinky nepriniesli nič prekvapivé, len známy dizajn.

Ak sa potvrdia očakávané špecifikácie, Galaxy S23 FE dostane čipset Exynos 2200, 6,4'' Full HD+ displej so 120 Hz obnovovacou frekvenciou, až 8 GB RAM párovanej s 256 GB úložiskom, 50 Mpix hlavný fotoaparát s OIS, 8 Mpix širokouhlý fotoaparát, chýbať zrejme nebude ani 12 Mpix teleobjektív a 4500 mAh batéria s 25 W nabíjaním. 

Lákadlom pre kúpu môže byť dlhá softvérová podpora. Keďže Galaxy S23 FE spadá do prémiovej série, mal by dostať štyri veľké aktualizácie operačného systému a päť rokov dodávania bezpečnostných záplat. 

Zdroj: sammobile.com, samsung.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu