Príchod Samsung Galaxy A34 a Galaxy A54 sa blíži. Výrobca prezradil niekoľko detailov

Indické zastúpenie Samsungu už prezradilo nielen dátum príchodu očakávanej dvojice smartfónov, ale ukázalo aj dizajn, farby a potvrdilo, že nebudú chýbať dôležité vlastnosti.

Nie je žiadnym tajomstvom, že Samsung pracuje na nástupcoch obľúbených modelov série Galaxy A, ktoré aj na slovenskom trhu, najmä u mobilných operátorov, patria medzi bestsellery. Posledné modely Galaxy A33 a Galaxy A53 prišli pred rokom v marci a ak sa potvrdí dátum z indického webu Samsungu, tohtoročné novinky budú odhalené 16. marca 2023. 

Je oficiálne potvrdené, že konštrukcia dvojice Samsung Galaxy A34 5G a Galaxy A54 5G opäť získala certifikáciu odolnosti voči vode a prachu IP67, takže im neuškodí ponorenie pod vodnú hladinu (sladká voda) počas 30-tich minút, do hĺbky jedného metra. Proti poškriabaniu bude telefóny chrániť odolné sklo Gorilla Glass, zatiaľ nešpecifikovanej generácie. 

Rovnako ako séria Galaxy S23 aj novinky budú dizajnovo zjednotené v novom trende Samsungu s hladkými líniami, takže zo zadnej steny zmizne vyvýšený ostrovček s fotomodulmi. Objektívy fotoaparátov budú vystupovať rovno zo zadnej steny. telefóny budú lákať atraktívnymi pastelovými farbami, nebude chýbať fialová, svetlozelená a jemne oranžová. 

Po svojich predchodcoch by novinky mali zdediť aj optickú stabilizáciu obrazu pri hlavnom fotoaparáte, ktorá dostala kreatívny výraz "No Shake Cam". Aj nové modely majú sľúbenú dlhoročnú softvérovú podporu, konkrétne štyri roky veľkých aktualizácií systému a päť rokov dodávania bezpečnostných záplat. 

Na podrobné informácie o novinkách Samsung Galaxy A34 5G a Galaxy A54 5G si ešte chvíľu počkáme. Podľa všetkého to nebude trvať dlho a všetky podrobnosti budú oficiálne známe. 

Zdroj: samsung.com/in

Diskusia k článku:

Začať diskusiu