Pri predobjednávke Motoroly Moto G100 môžete ušetriť 100 eur

Uvedenie nového prémiového modelu série Moto G sprevádza atraktívna akciová ponuka. Obchodníci Datart a Alza ho v spolupráci s výrobcom dočasne predávajú so stoeurovým zvýhodnením.

Motorola Moto G100 je prvým smartfónom predávaným na európskom trhu, v ktorom beží nový výkonný čipser Snapdragon 870. Ide o vlajkový model radu Moto G, ktorému nechýba 5G konektivita, Wi-Fi 6, rýchle pamäte LPDDR5 a UFS 3.1, všestranný fotoaparát ani silná 5000 mAh batéria s rýchlym nabíjaním.

Novinka navyše prináša kompatibilitu s novou platformou spoločnosti Motorola – Ready For, ktorá umožňuje hranie na veľkej obrazovke, vylepšený zážitok z videohovoru, multitasking a oveľa viac. Platforma ponúka podobné využitie a funkcie ako konkurenčný Samsung DeX. Postupne budú pribúdať nové funkcie a vylepšenia. 

Medzi kľúčové parametre patrí 6,7'' Full HD+ displej s 90 Hz obnovovacou frekvenciou, 8 GB operačná pamäť RAM a 128 GB úložisko. Zadnými fotoaparátmi zhotovíte štandardné, širokouhlé aj makro zábery so špeciálnym prisvetlením, ktoré sa nachádza okolo objektívu širokouhlého fotoaparátu.

Makro videá s AF môžete dokonca snímať aj v 4K rýchlosťou 30 snímok za sekundu. Samozrejmosťou je portrétový režim s rozostreným pozadím. Prednú 16 Mpix kameru sprevádza širokouhlý fotoaparát s 8 Mpix rozlíšenim, ktorý oceníte pri snímaní skupinových selfie. 

Kompletné informácie o hardvérovej výbave sa dočítate v základnom infe. Odporúčaná cena Motoroly Moto G100 je stanovená na 499 eur, do 11. apríla je novinka dostupná v modrej farbe na predobjednávky cez internetový obchod Datart.sk a Alza.sk za 399 eur. Naskladnenie sa očakáva 12. apríla. 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu