Pri kúpe lifestylového televízora alebo soundbaru dostanete späť až 950 eur

Ak si kúpite niektorý z vybraných modelov štýlového televízora alebo soundbar, Samsung vám vráti časť peňazí späť. Stačí stihnúť registráciu zariadenia do 27. júna 2021.

Televízor nemusí slúžiť iba na pozeranie televíznych programov, ale aj ako štýlový doplnok domácnosti, ktorý sa dokáže premeniť na obraz, otočiť na výšku, alebo sa dá počas celého roka umiestniť vonku na terase. Samsung má vo svojom portfóliu viacero zaujímavých modelov, ktoré uspokoja aj tých najnáročnejších zákazníkov. 

Teraz navyše môžete získať až 950 eur späť. Akcia sa vzťahuje napríklad na televízor The Frame, ktorý sa v režime spánku premení na klasický obraz s dielom známych umelcov alebo si na ňom môžete nechať zobraziť vlastné fotografie. 

Jedinečný dizajnový televízor The Serif s unikátnym masívnym rámom, dokáže stáť na zemi alebo v polici, nepotrebuje žiadny držiak. Môžete ho postaviť na špeciálne naskrutkovateľné vysoké nožičky a jednoducho ho premiestňovať po izbe tak, ako vám vyhovuje. 

Prvý otočný televízor na svete The Sero ocenia najmä fanúšikovia sociálnych sietí a online video obsahu. Dokáže totiž zobrazovať obsah nielen na šírku, ale aj na výšku podľa toho, aký formát má reprodukovaný obsah. Otáčať obrazovku viete aj pomocou diaľkového ovládača alebo aplikácie v smartfóne. Ak si dokúpite špeciálne kolieska, môžete televízor bez problémov premiestniť na akékoľvek miesto v byte. 

Názov modelu The Terrace napovedá, aké je jeho očakávané umiestnenenie: v exteriéri. Je odolný voči vlhkosti (IP55), prachu, slnečnému žiareniu, mrazu i vysokým teplotám, a tak ho môžete bez obáv umiestniť na vašu terasu, kde vydrží po celý rok. Obrazovke nechýba antireflexná vrstva a vysoký jas, čo umožní sledovať obsah aj počas slnenčného počasia. 

Milovníci filmového plátna a veľkých obrazoviek ocenia lifestylový projektor The Premiere s krátkou projekčnou vzdialenosťou a vykreslením obrazu s uhlopriečkou až 130''. 

Všetky spomínané lifestylové televízory využívajú technológiu QLED, majú rozlíšenie 4K a sú vybavené operačným systémom Tizen s radom inteligentných funkcií a možnosťami prepojenia so smartfónom.

Súčasťou akcie sú aj lifestylové Soundbary HW-S60A/EN, HW-S61A/EN a HW-S50A/EN, ktoré sú ideálnym spoločníkom k niektorému z lifestylových televízorov. Môžete ich využívať aj samostatne a doplniť si izbu či byt dizajnovým kúskom. K týmto soudbarom je možné výhodne získať aj prídavný bezdrôtový subwoofer SWA-W500.

Kompletný zoznam televízorov a soundbarov, pre ktoré platí akcia s vrátením až 950 eur z nákupu späť, nájdete na webe www.samsung.com. Akcia platí do 27. júna 2021 alebo do vypredania zásob v prípade nákupu na samsung.sk a u vybraných predajcov.

V prípade, že plánujete svoju domácnosť vybaviť ďalšími spotrebičmi, máte možnosť si vybrať zo širokej ponuky. K dispozícii sú práčky a sušičky Samsung QuickDrive, široké portfólio chladničiek, QLED a NeoQLED televízory od Samsungu so 4K a 8K rozlíšením, ale aj smartfóny z radu Samsung Galaxy – Galaxy S21, skladateľné Galaxy Z Fold2 5G a Galaxy Z Flip 5G, tablety, smart hodinky Galaxy Watch3 či slúchadlá Galaxy Buds Pro. Sledujte akciové ponuky na stránke www.samsung.com/sk/offer/.  

Ak sa chcete dozvedieť viac informácií zo sveta technológií, vypočujte si aj podcasty On/Off by Samsung so Sajfom.

Článok je súčasťou platenej spolupráce so spoločnosťou Samsung Electronics. 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu