Prežite pokojné Vianoce so Samsungom

Či už si plánujete vybaviť domácnosť novou technikou alebo rozmýšľate nad vianočným darčekom, v ponuke značky Samsung nájdete bohatý výber.

Na výšku aj na šírku. Prispôsobí sa

Máte multimediálny obsah na výšku, ktorý by ste chceli zdieľať na televízore, ale vadia vám široké postranné pruhy a malý obraz? Unikátny QLED televízor The Sero od Samsungu vám pomôže tento problém vyriešiť.

Ide o televízor s obrazovkou, ktorá sa vie otočiť o 90° a vy tak môžete sledovať vertikálne video, prechádzať sociálne siete alebo si len prezerať fotografie odfotené na výšku bez akéhokoľvek obmedzenia. Váš mobilný telefón s televízorom jednoducho spárujete poklepaním na rám TV.

Televízor je vybavený vstavaným stojanom a môžete ho umiestniť kamkoľvek do priestoru. Okrem vizuálneho zážitku vám zaistí aj prvotriedny zvukový zážitok. Vďaka svojim 60 W 4.1ch reproduktorom sa budete cítiť ako by ste boli uprostred diania. Odporúčaná maloobchodná cena 1 599 eur.

Štýlová chladnička

Štýlová chladnička séria RB7300T od Samsungu dokáže chladiť každú priehradku rovnomerne od jedného rohu k druhému. Chladnička neustále kontroluje teplotu a upravuje cirkuláciu vzduchu, tak aby boli zaručené ideálne podmienky na uchovávanie vašich surovín.

Vďaka funkcii True No Frost už nikdy nebudete musieť chladničku odmrazovať. Tento model je vybavený aj dvomi špeciálnymi zásuvkami, Optimal Fresh+ a Humidity Fresh+. Optimal Fresh+ môžete rozdeliť na dve časti a v každej udržiavať odlišnú teplotu. V Humidity Fresh+ zásuvke môžete regulovať stupeň vlhkosti, aby ste udržali vašu zeleninu a ovocie dlhšie čerstvé a chrumkavé. Odporúčaná maloobchodná cena od 539 eur.

Jedinečnosť sa snúbi s flexibilitou

Smartfón Samsung Galaxy Z Fold2 5G je absolútne unikátne zariadenie vybavené najmodernejšími technológiami, aby poskytol najlepší užívateľský zážitok. Keď je zložený, ide o smartfón s uhlopriečkou 6,2". Keď však potrebujete väčší displej na prácu, sledovanie filmov alebo hranie moderných hier, stačí ho rozložiť a hneď máte tablet s displejom 7,6".

Funkcia App Continuity zabezpečí, že sa po rozložení všetky aplikácie, ktoré ste používali na vonkajšom displeji, okamžite otvoria na tom vnútornom. Vďaka režimu Flex môžete mať smartfón rozložený v rôznych uhloch a pri sledovaní mediálneho obsahu alebo videohovoroch máte úplne voľné ruky. Smartfón je vybavený špičkovým procesorom, ktorý podporuje aj pripojenie do 5G siete. Odporúčaná maloobchodná cena je 1 999 eur.

Zmeňte spôsob vašej práce

Nový tablet Samsung Galaxy Tab S7 Wifi od Samsungu vám uľahčí život v mnohých smeroch. Je neuveriteľne výkonný a zároveň príjemne ľahký a skladný. Je poháňaný najvýkonnejším čipsetom Snapdragon 865+, takže môžete mať bez obáv naraz otvorených množstvo aplikácií a okien či hrať najnáročnejšie hry. Tab S7 je vybavený batériou s kapacitou 8 000 mAh, ktorá vám umožní pracovať celý deň.

Navyše si k nemu môžete zakúpiť aj klávesnicu, ktorá slúži aj ako puzdro, a pracovať ako na klasickom laptope alebo PC. Súčasne s ňou viete používať aj S Pen a písať si poznámky rukou alebo tablet využiť pre vaše umelecké výtvory. Odporúčaná maloobchodná cena od 699 eur.

Moderné smart hodinky na vaše zápästie

Hodinky klasického vzhľadu, ktoré sú navyše inteligentné. Čo viac si priať? Samsung Galaxy Watch3 sú teraz tenšie a ľahšie. Dokážu merať kvalitu spánku, tepovú frekvenciu či odhadnúť hladinu Sp02.

Na vašom zápästí tak budete mať všetky informácie o vašom tele. Okrem toho z nich môžete telefonovať, čítať si na nich správy a aj odpisovať na ne, či si pozrieť vašu dennú agendu v kalendári. Odporúčaná maloobchodná cena od 429 eur.

Perfektný zvuk kdekoľvek

Galaxy Buds Live sú špičkové slúchadlá od Samsungu, ktoré vynikajú nielen svojim kvalitným zvukom, ale aj unikátnym vzhľadom. Sú navrhnuté tak, aby vo vašom uchu sedeli ergonomicky správne. Sú tak veľmi pohodlné aj nenápadné. Vďaka reproduktorom firmy AKG v kombinácii s výkonným basovým kanálom prinášajú vynikajúce ozvučenie.

Slúchadlá sú navyše vybavené technológiou aktívneho potlačenia hluku, ktorá filtruje šum okolia a vy si tak môžete nerušene vychutnávať vašu obľúbenú hudbu. Počúvať môžete až 6 hodín na jedno nabitie, s nabíjacím puzdrom až neuveriteľných 21 hodín. Odporúčaná maloobchodná cena 189 eur.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Diskusia k článku:

Alena Somíková25.11.2020 - 10:10 Trvalý odkaz

Asi si udělám pěkné vánoce. Teda ty sluchátka vypadají naprosto božsky. Já jsem koupila partnerovi autokosmetiku a právě jsem nevěděla, co ještě. Díky za info a tyhle určitě najde pod stromečkem.

Peter25.11.2020 - 15:03 Trvalý odkaz

LoL.
Robot pod každou reklamou?

Profile picture for user mar.bartian@gmail.com

oxy25.11.2020 - 21:55 Trvalý odkaz

In reply to by Peter

Uz to tu ide vážne od 10 k 5 🤨 od rana nema kto vymazať 20 nezmyselnych tém s ak niekto prispieva tak je to "plateny troll". Cele zle

Knoxville25.11.2020 - 23:50 Trvalý odkaz

A nedajbože keď napíšeš napr. Ivančíkovej nejakú kritiku. Tak ma milión výhovoriek a urobí z Teba doslova hlupáka.
Odkedy to vedúci predal DanubiiTelu,je to horšie,ako zlé...

Celá diskusia 4 príspevky