Prémiový smartfón Oppo Find X5 Pro kúpite aj na Slovensku. Exkluzívne v Orangei

Na slovenský trh dorazil prémiový model s odvážnou cenovkou. Ponúka kvalitné materiály, špičkový hardvér, nechýba mu certifikácia IP68 ani rýchle nabíjanie.

Oppo Find X5 Pro (základné info) vyniká na prvý pohľad dizajnom. Mimoriadne tvrdá zadná strana telefónu je vyrobená z naozajstnej keramiky, takže je dvakrát pevnejší než akýkoľvek bežný sklenený panel a dvakrát účinnejší pri odvodu tepla, ktorému napomáha aj unikátny, viacúrovňový systém chladenia.

Novinku poháňa čipová sada Snapdragon 8 Gen 1, ktorú dopĺňa 12 GB operačná pamäť RAM a 256 GB úložisko. Na 6,7-palcovom AMOLED displeji je použité jemné WQHD+ rozlíšenie. Lákadlom je aj zostava fotoaparátov.

Pre smartfóny radu Find X5 navrhla spoločnosť Oppo špeciálnu obrazovú jednotku MariSilicon X, založenú na 6 nm výrobnom procese, vytvorenou pre špičkový obrazový výkon. MariSilicon X disponuje aktuálne najvyšším dostupným výpočtovým výkonom umelej inteligencie a naviac využíva pokročilý algoritmus redukcie šumu s využitím AI (AINR). Vďaka tomu vytvoríte kvalitné snímky a video za každých okolností. 

Foto zostavu tvorí hlavný 50 Mpix fotoaparát s optickou stabilizáciou obrazu, rovnaké vysoké rozlíšenie ponúka širokouhlý fotoaparát a 13 Mpix teleobjektív sa pýši 5-násobným optickým priblížením. 

Dvojčlánkovú batériu s 5 000 mAh kapacitou nabijete pomocou 80 W technológie bleskového nabíjania SUPERVOOC z takmer prázdneho stavu na 50 % len za 12 minút a s 50 W technológiou AIRVOOC sa telefón bezdrôtovo nabije na 100 % len za 47 minút. 

Oppo Find X5 Pro je na slovenskom trhu k dispozícii exkluzívne u operátora Orange vo farbe Glaze Black za cenu 1269 eur. Pri kúpe k niektorému z paušálov získate finančný bonus, korým si znížite konečnú cenu telefónu.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu