Predobjednávky Samsung Galaxy Z Fold3 5G a Galaxy Z Flip3 5G s atraktívnym bonusovým balíčkom

Čerstvé novinky, ktoré píšu novú kapitolu v mobilných inováciách, štartujú svoj predaj už o desať dní. K predobjednávke nových smartfónov s flexibilným displejom získate balíček bonusov.

Nedávny Samsung Galaxy Unpacked priniesol ďalšiu generáciu skladacích smartfónov Galaxy Z Fold3 5G a Galaxy Z Flip3 5G, prémiové smart hodinky Galaxy Watch4 a bezdrôtové slúchadlá so špičkovým zvukom a aktívnym potlačením hluku Galaxy Buds2. 

Event však ovládli najmä nové smartfóny s Infinity Flex displejom. V oboch prípadoch ide o špičkové prístroje s vynikajúcou konštrukčnou kvalitou a výkonným hardvérom.

Tretia generácia zariadení ponúka presne také vylepšenia, aké si majitelia predchádzajúcich verzií žiadali, takže vydržia dlhšie a ponúkajú ešte šikovnejšie využitie skladacej konštrukcie. Technológia displeja a vynovené používateľské prostredie prináša úplne nové možnosti pri práci, multimediálnej zábave i hraní hier.

Ako prvé skladacie telefóny na svete získali modely Z Fold3 5G a Z Flip3 5G certifikát IPX8  potvrdzujúci odolnosť proti vode, takže im neuškodí dážď ani náhodné ošplechnutie vodou. Pri obidvoch zariadeniach je súčasťou konštrukcie Armor Aluminum, čiže najtvrdší hliník, aký rad Galaxy kedy poznal. Najlepšie krycie sklo Gorilla Glass Victus zasa chrániace displej proti poškriabaniu a poškodeniu pri páde. 

Za pozornosť stojí aj nová ochranná fólia z PET a vylepšený systém vrstiev na displeji, takže hlavný displej oboch modelov je o 80 % odolnejší než u predchádzajúcich verzií. 

Samsung Galaxy Z Fold3 5G bude na Slovensku dostupný s vnútorným úložiskom 512 GB za 1899 eur v čiernej, zelenej a striebornej farbe. Samsung Galaxy Z Flip3 5G sa bude predávať v krémovom, zelenom, fialovom či čiernom prevedení, cena 128 GB modelu je stanovená na 1049 eur, za 256 GB verziu zaplatíte 1099 eur. 

Zákazník, ktorý si v období od 11. 8. 2021 od 16:00 do 26. 8. 2021 23:59 predobjedná Galaxy Z Fold3 5G alebo Galaxy Z Flip3 5G z e-shopu www.samsung.sk, v značkových predajniach Samsung alebo u vybraných predajcov a zároveň splní ďalšie podmienky stanovené v podrobných pravidlách kampane, získava nárok na službu Z Premiere Service na 1 rok a možnosť výkupu starého zariadenia v hodnote až 1000 €.

V prípade Galaxy Z Fold3 5G získa navyše aj sadu flipového puzdra s dotykovým perom S Pen a 25 W nabíjacím adaptérom. Kompletné pravidlá a informácie sú uvedené na stránke www.samsung.com/sk/predobjednavky.

Tento článok bol sponzorovaný spoločnosťou Samsung Electronics. 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu