Predaj Samsungu Galaxy S20 zrejme odštartuje 6. marca

Informácia sa mala objaviť na oficiálnom webe Samsungu, ktorý spustil podstránku s registráciou pre záujemcov. Krátko potom ju výrobca stiahol. Nie je známe, či sa týka aj novinky Galaxy Z Flip.

Pred pár týždňami sa na internete objavili špecifikácie pripravovanej série Samsung Galaxy S20. Výrobca na nej má pracovať už dlhší čas a ako už býva zvykom, ani tentoraz sa nevyhol únikom. Okrem informácií z neoverených zdrojov sa občas stane menší prešľap aj Samsungu. 

Ten aktuálny napríklad prezradil, že nový Galaxy S20 má prísť 6. marca. Informácia pochádza z registračného webu, kde môžete zadať svoj e-mail v prípade, že o kúpu novinky máte záujem. Aktuálne už je informácia o dátume zo stránky odstránená. 

Web ďalej nepopisuje nič konkrétne a láka iba sloganom na novú éru série Galaxy. Nie je známe ani to, či sa dátum vzťahuje aj na skladací Galaxy Z Flip, ktorému sme sa naposledy venovali v článku: Takto má vyzerať Samsung Galaxy Z Flip. Dátum medzitým z webu zmizol. 

Novú sériu Galaxy S očakávame v troch verziách: Galaxy S20, Galaxy S20+ a Galaxy S20 Ultra. Posledný model vraj bude zároveň najväčší a najlepšie vybavený. Má ponúknuť 6,9” displej, úložisko s kapacitou 512 GB, 5 000 mAh batériu a tri fotoaparáty. Hlavný by mal mať rozlíšenie 108 Mpix a chýbať nemá ani 3D ToF snímač.

Neoficiálne správy uzatvára informácia, že k Samsungu Galaxy S20+ možno dostanete Galaxy Buds+ ako darček.

Zdroj: Samsung


 

Diskusia k článku:

Daor3231.01.2020 - 23:32 Trvalý odkaz

Chcel som čakať až na S20 ultra... Ale keď dal Nay Note 10 plus za 900, tak som si to rozmyslel a šiel do Note... Zatiaľ neľutujem. Za ušetrené peniaze kúpim radšej robotický vysávač 😂😂😂

Celá diskusia 1 príspevok