Prečo neuspelo Call of Duty: Vanguard? Activision v tom má jasno

Call of Duty: Vanguard patrí k najrozporuplnejším dielom série. Uvedomuje si to aj samotný vydavateľ, ktorý z neúspechu hry viní konkrétne dve veci.

Call of Duty: Vanguard (recenzia) je zatiaľ posledný prírastok do známej série, ktorý to po vydaní nemal práve na ružiach ustlané. Rozhodne má svoje kvality, no nezabodoval hlavne u skalných fanúšikov série. Na neúspech Call of Duty Vanguard sa najskôr pozrel nezávislý prieskum, ktorý priniesol niekoľko dôvodov.

Svoju analýzu však robil aj samotný Activision. Za neúspechom posledného Call of Duty vidí fakt, že hráči už podľa vydavateľa nemajú radi obdobie 2. svetovej vojny. Konkrétne hovorí, že toto zasadenie nezarezonovalo niektorými členmi komunity a zároveň otvorene priznáva, že Vanguard nenaplnil očakávania. Ďalším dôvodom má byť podľa Activisionu fakt, že hra nepriniesla až toľko inovácií, ako by si hráči želali. 

Ak však patríte k fanúšikom série, nemali by ste mať dôvod na obavy. Vydavateľ totiž tvrdí, že spomínané problémy vyrieši tohtoročné Call of Duty: Modern Warfare 2, ktoré by malo prísť v druhej polovici roka. Novinka zatiaľ nebola predstavená oficiálne, ale rôzne úniky hovoria, že prichádzajúce Call of Duty bude vraj poriadne temné, krvavé a kruté

Zdroj: Kotaku 

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu