Prečo je Huawei nova 9 SE ideálny telefón pre mladých? 3 dôvody, ktoré vás o tom presvedčia

Huawei nova 9 SE je novým prírastkom z radu nova, ktorý spoločnosť Huawei nedávno uviedla aj na slovenský trh.

Smartfón sa okrem atraktívnej ceny len 349 eur pochváli inovatívnymi funkciami ako je superrýchle nabíjanie a dlhá výdrž batérie, nekompromisný fotoaparát, či inovatívny spôsob natáčania videí, ktoré ocenia najmä mladí kreatívci na sociálnych sieťach.

108 megapixelov za tri stovky

Huawei preslávili najmä smartfóny, ktoré posúvajú mobilnú fotografiu na úplne novú úroveň. Inak tomu nie je ani v prípade nova 9 SE, ktorá sa pýši 108Mpx hlavným fotoaparátom, 8Mpx ultraširokouhlym objektívov, 2Mpx objektívom Bokeh a 2Mpx makroobjektívom, ktoré zabezpečia dokonale prepracovanú fotografiu už na prvý pokus. 

Ide o veľké lákadlo najmä pre mladých ľudí, ktorí denne vyprodukujú kvantum digitálneho obsahu na sociálne siete, a potrebujú mať po svojom boku spoľahlivý telefón, ktorý hravo zvládne všetky fotografické výzvy.

Natáčajte ako vloger

Nova 9 SE sa môže pochváliť aj inovatívnou funkciou duálneho natáčania videí. Funkcia užívateľovi umožňuje snímať video pomocou predného a zadného objektívu a spojiť oba uhly do jedného videa, vďaka čomu môžu užívatelia produkovať zaujímavý obsah úplne jednoducho a bez potreby špeciálnych aplikácií. 

Táto funkcia vie byť prínosom najmä pre tvorcov na sieťach ako je YouTube, či TikTok, pretože prináša zaujímavý koncept tvorby digitálneho obsahu bez toho, aby museli stráviť nekonečné hodiny strihom a úpravou videí.

Z nuly na sto za 36 minút

Výdrž batérie je pri výbere telefónu jeden z najdôležitejších atribútov. Aj v tomto ohľade novinka od Huawei prekonáva konkurenciu. Ako ďalšiu inováciu prináša nova 9 SE batériu, ktorá sa môže pochváliť o 10 percent vyššou kapacitou a tiež o 5 percent dlhšou životnosťou cyklu v porovnaní s predchádzajúcimi generáciami. 

Samozrejmosťou je superrýchle nabíjanie SuperCharge s 66W technológiou nabíjania, vďaka ktorej sa nova 9 SE dokáže nabiť na 60% už za 15 minút, alebo z nuly na 100% za 36 minút. Je teda ideálnym spoločníkom pre tých, ktorí sú neustále v pohybe alebo vedú dynamický životný štýl. 

Pozornosti neujde ani štýlový dizajn vo farbách Crystal Blue, Pearl White a Midnight Black, ktoré sú dokonalým doplnkom ku každému štýlu. 

Huawei nova 9 SE je v predaji za cenu 349 eur vo vybraných internetových obchodoch a kamenných predajniach. V priebehu apríla ju nájdete aj u vybraných operátorov. 

Článok vznikol v rámci platenej spolupráce so spoločnosťou Huawei. 

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu