Pre tieto smartfóny pripravuje Motorola aktualizáciu na Android 10 a 11

Najnovší operačný systém Android 11 sa pripravuje zatiaľ pre dva modely. Ďalšie dva modely dostanú starší, ale stále aktuálny Android 10.

Spoločnosť Motorola zverejnila informáciu o smartfónoch, ktoré na Slovensku získajú v prvom štvrťroku 2021 veľký update systému. 

Množstvo smartfónov značky Motorola beží na Androide 10. Niektoré s ním prišli na trh, iné ho získali aktualizáciou systému v priebehu tohto roka. Pre modely Motorola One Macro a Moto G8 Power Lite sa desiatka ešte len pripravuje. Aktualizácia bude spustená v priebehu štvrtého štvrťroka 2020.

Na najnovší Android 11 sa môžu tešiť majitelia zariadení Motorola edge a Moto G Pro. Aj na tieto telefóny sprístupní výrobca update začiatkom budúceho roka. O spustení aktualizácie sa dozviete buď z notifikačnej lišty, kde sa zobrazí oznámenie o novej verzii systému, alebo môžete sledovať oficiálne stránky Motoroly na Facebooku či Instagrame. 

Počas posledných týždňov Motorola zverejnila aktualizované balíčky zdrojových kódov pre väčšinu svojich telefónov s cieľom urýchliť vytváranie vlastných pamätí ROM a obnovovacích priečinkov.

Po odhalení zdrojového jadra pre Motorola edge+ môžu vývojári teraz používať ďalšie zdrojové balíčky pre veľké množstvo telefónov Motorola s operačným systémom Android 10.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu