Poznáme ceny a dátum vydania EA Sports FC24. Bude nový ročník bývalej série FIFA drahší?

EA sa definitívne zbavila značky FIFA a nový ročník pod novým názvom sa nezadržateľne blíži. Už vieme, čo všetko ponúkne, kedy príde aj koľko bude stáť.

EA Sports FC24 bolo predstavené vo veľkom štýle, za asistencie mien ako Drogba alebo Ronaldinho. Potvrdené boli licencované ligy a ukázal sa aj oficiálny obal, na ktorom hviezdi nórsky futbalista Erling Braut Haaland. Nový ročník pod novým názvom sľubuje viac ako 19-tisíc licencovaných hráčov, 700 tímov a 30 líg. 

Vydavateľ oficiálne potvrdil Premier League, Liga majstrov, La Ligu, Bundesligu a ďalšie známe súťaže, ku ktorým tentokrát pribudnú aj tie ženské. Vráti sa režim Ultimate team, kde EA sľubuje viacero nových možností, vrátane dámskych postáv. EA Sports FC24 stavia nový ročník futbalu do troch hlavných rovín. Prvou je technológia HyperMotionV, ktorá má ponúknuť najväčší skok v realizme doteraz. 

Druhou je technológia PlayStyles, ktorá sa postará o dimenzovanie hráčov a oživenie ich schopností na ihrisku. Vo výsledku by mal byť spôsob ich hry autentickejší než v minulosti. Do tretice sa k realizmu pridáva aj vylepšený Frostbite Engine, kde máme očakávať vylepšené animácie, modely postáv, pohyblivé dresy hráčov a mnoho ďalších detailov. 

Jednou z najdôležitejších informácií však zostáva to, že EA Sports FC24 vyjde 29. septembra. Cena štandardnej verzie je stanovená na 69 eur pre PC a 79 eur pre konzoly. Ponuku doplnú Ultimate edícia hry za 99 eur na PC a 109 eur na konzolách

Zdroj: ea.com


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu