Poznáme cenu a dostupnosť Samsungu Galaxy XCover Pro

Novinka s odolnou konštrukciou je určená pre profesionálne využitie v náročných podmienkach. Zaujímavosťou je vymeniteľná batéria a možnosť využiť telefón ako vysielačku.

Samsung Galaxy XCover Pro získal certifikáciu IP68. Je odolný voči vlhkosti, prachu a vydrží pád z výšky 1,5 m bez ochranného puzdra. Certifikát MIL-STD 810G svedčí o spoľahlivej odolnosti voči extrémnym nadmorským výškam, vlhkosti, vibráciám a ďalším náročným podmienkam. 

Smartfón umožňuje dobíjanie cez Pogo konektor aj použitie dokovacích staníc iných výrobcov, čo môže dobíjanie urýchliť. Vďaka batérii s kapacitou 4050 mAh by mal pri bežnom používaní vydržať dlhšie než len od rána do večera. Pokiaľ potrebujete viac energie, batéria je vymeniteľná – stačí si zaobstarať ďalšie do zásoby a striedavo obe dobíjať. 

Vďaka dvom programovateľným tlačidlám si môžete nastaviť rýchly prístup k častým funkciám. Jediným stlačením tlačidla je možné napríklad spustiť skener, zapnúť svietidlo či otvoriť aplikáciu pre správu vzťahov so zákazníkmi. 

Novinka ponúka 6,3-palcový Infinity displej s Full HD+ rozlíšením a mylým otvorom na prednú kameru. Ovládať ho môžete mokrými rukami aj v rukaviciach. Kompletné informácie o hardvérovej výbave sa dočítate v základnom infe.

Samsung Galaxy XCover Pro sa na Slovensku začne predávať v polovici februára za odporúčanú cenu 499 eur

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu