Používate v domácnosti značku Samsung? Aj britská kráľovská rodina, už dlhé roky

Britská kráľovská rodina už od roku 2012 používa na základe dočasne prideleného titulu Royal Warrant spotrebnú elektroniku značky Samsung. Platnosť titulu bola nedávno predĺžená, a tak produkty kórejského výrobcu budú na kráľovskom dvore používať aj naďalej.

Titul oficiálnych dodávateľov kráľovského dvora má korene už v 15. storočí a v súčasnej dobe ho udeľuje kráľovská rodina. Spoločnosť Samsung obhájila kvalitu produktov a bola jej predĺžená platnosť prestížneho titulu Royal Warrant.

Prvýkrát ho Samsung získla v roku 2012 a stal sa tak oficiálnym dodávateľom elektroniky pre najvyššie britské kruhy. S obnoveným menovaním sa spoločnosť ocitla na prestížnom zozname po boku ďalších špičkových globálnych značiek. 

"Opätovné získanie titulu Royal Warrant pre nás znamená veľkú česť a zároveň potvrdenie kvality našich produktov a služieb. Sme hrdí na to, že sa naša ponuka pre kráľovskú rodinu oproti minulosti ešte rozširuje, najmä v roku, keď jej veličenstvo oslávi platinové jubileum," vyhlásil Brian Ford, viceprezident divízie zákazníckych skúseností britskej a írskej pobočky Samsungu.

Ak ste fanúšikom značky Samsung a máte doma viacero jej produktov, možno vás poteší predstava, že podobný televízor alebo chladničku využívajú aj na britskom kráľovskom dvore.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

rtg08.05.2022 - 13:01 Trvalý odkaz

Mimochodom, na zozname je aj Sony...

Celá diskusia 1 príspevok