Potvrdené: séria Samsung Galaxy S24 príde 17. januára

Čakaniu na oficiálne potvrdenie prvého tohoročného Galaxy Unpacked je koniec. Samsung potvrdil, že nových produktov sa dočkáme 17. januára.

Prvé informácie o pravdepodobnom dátume konferencie Galaxy Unpacked prišli už v decembri. Známy leaker Evan Blass na svojom Twitter účte zverejnil animovaný obrázok, ktorý prezradil, dátum eventu. Neskôr bol ale post odstránený na podnet vlastníka autorských práv (Samsungu). Evan už v minulosti musel zmazať viacero príspevkov o ešte neuvedených produktoch Samsungu. 

Teraz je už všetko oficiálne vonku. Samsung potvrdil, že 17. januára o 19:00 nášho času sa uskutoční Galaxy Unpacked s podtitulom Galaxy AI is comming. Aj keď k produktom sa výrobca nevyjadril, je takmer isté, že odhalí nové smartfóny radu Galaxy S24. 

Doplnené: Samsung už potvrdil aj príchod smartfónov, v oficiálnej pozvánke spomína rad Galaxy S, ktorý je určený pre vlajkové lode s prémiovou výbavou: "Pripravte sa na objavenie novej éry plnej možností s najnovšími inováciami Galaxy, navrhnutými na premenu vášho spôsobu života, spojenia a tvorby. Nová séria Galaxy S prinesie vyšší štandard pre najinteligentnejší mobilný zážitok doposiaľ."

O nich už vieme takmer všetko. Ako budú vyzerať, akú prinesú výbavu aj akú budú mať zrejme cenovku. No kým nie je všetko oficiálne potvrdené, stále ide iba o špekulácie a dohady. 

Zdroj: news.samsung.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu