Potvrdené: séria Samsung Galaxy S21 bude uvedená 14. januára

Samsung prezradil dátum akcie Galaxy Unpacked, na ktorej spoznáme nielen očakávané smartfóny, ale pravdepodobne aj novú generáciu úplne bezdrôtových slúchadiel. Čakanie si môžete krátiť sledovaním virtuálnych hodín s odpočítavaním času.

Online udalosť Galaxy Unpacked 2021 s podtitulom "Welcome to Everyday Epic" bez väčších pochýb ukáže rad Galaxy S21. Svedčí o tom modul trojice zadných fotoaparátov, ktorý je súčasťou upútavky.

O novinkách série Galaxy S21 vieme už takmer všetko. Ako budú vyzerať, aká bude pravdepodobná hardvérová výbava aj predbežné ceny. Všetky podrobnosti, zatiaľ stále neoficiálne, sa dočítate v článku s názvom Detailné špecifikácie Galaxy S21/S21+ vrátane cien sú odhalené.

Výrobca pripravil pre fanúšikov kocku v rozšírenej realite s odpočítavaním času do začiatku eventu. Stačí cez mobilný telefón kliknúť na tento link a v prostredí fotoaparátu uvidíte virtuálny objekt v priestore okolo vás. 

Na kompletné uvedenie nových smartfónov a možno aj slúchadiel Galaxy Buds Pro, si počkáme do 14. januára. Tlačová konferecia štartuje o 16-tej hodine nášho času a sledovať ju môžete aj na YouTube kanáli Samsungu

Zdroj: samsungmobilepress.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu