Potvrdené: séria Galaxy S22 príde vo februári. Rad Note naozaj končí

Prezident a vedúci oddelenia mobilných zariadení MX Business spoločnosti Samsung vydal tlačovú správu, v ktorej potvrdil uvedenie očakávanej série Galaxy S22 na budúci mesiac. Zároveň naznačil, že najvyšší model S22 Ultra prevezme funkcie z Note.

Posledné týždne a mesiace sa v súvislosti s pripravovanou sériou Samsung Galaxy S22 hovorí o najväčšom a najvybavenejšom modeli Galaxy S22 Ultra. Minuloročný Galaxy S21 Ultra (recenzia) dostal podporu dotykového pera, ktoré však nebolo integrované do tela smartfónu, čo výrazne obmedzovalo jeho časté používanie. 

Už vtedy sa začalo špekulovať, že Samsung plánuje ukončenie radu Galaxy Note, pre ktorý je od príchodu v roku 2011 typický stylus S Pen. Prvý model Galaxy Note (recenzia) s veľkým 5,3'' displejom vtedy spôsobil malú revolúciu a ukázal, že dotykové pero dokáže prepojiť kreativitu s produktivitou.

Dnes Samsung cez vyhlásenie riaditeľa Dr. TM Roha oznámil, že sa opäť chystá prepísať pravidlá priemyslu. Na poujatí Unpacked vo februári 2022 predstaví podľa vlastných slov najpozoruhodnejšie zariadenie série S, aké kedy vytvorili. Máme sa pripraviť na dokonalý Ultra zážitok. 

Aj keď úplnú pravdu spoznáme až vo februári, presný termín zatiaľ výrobca neprezradil, je takmer isté, že rad Galaxy Note naozaj skončil vydaním modelu Galaxy Note 20 (recenzia). Samsung sa novou sériou chystá prepísať budúcnosť smartfónov. Na výsledok si radi počkáme. 

Zdroj: news.samsung.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu