Portál Ulož.to odmení zaočkovaných Slovákov kreditom 20 GB

Známe online úložisko pripravilo akciu, v rámci ktorej môžu zaočkovaní používatelia získať 20 GB kredit na sťahovanie ľubovoľných dát. Predtým je však nutné nahrať do svojho účtu očkovací certifikát v podobe QR kódu.

Ulož.to je známe cloudové úložisko určené na zdieľanie dát. V základnom režime funguje bez registrácie a úplne zadarmo. Obsahuje milióny rôznych súborov, medzi ktorými nechýbajú fotografie, videá, audio či rôzne iné súbory. Daňou za ich bezplatné sťahovanie je znížená rýchlosť, spravidla v niekoľkých stovkách kilobajtov. Pri väčších dátach sa teda bez problémov dostanete na hodiny sťahovania. 

Ak nechcete čakať, môžete sa zaregistrovať a kúpiť kredit, ktorý vám umožní sťahovanie plnou rýchlosťou bez obmedzení. Najnovšie ho však môžu úplne bezplatne získať zaočkovaní používatelia. Portál ich chce odmeniť za zodpovednosť v časoch pandémie koronavírusu. V rámci #AkceOčkovanie tak môžete získať 20 GB kreditu bezplatne, ktorý môžete minúť na sťahovanie ľubovoľných súborov. ,

Na to musíte mať samozrejme Ulož.to účet, do ktorého nahráte svoj očkovací certifikát v podobe QR kódu. Buď na to použijete kameru, alebo zvolíte nahrávanie pomocou skenu. Použiť navyše môžete nielen svoj, ale aj QR kód ďalších členov rodiny či priateľov. Za každý z nich sa vám pripíše 20 GB kreditu. Ulož.to dodáva, že vaše osobné údaje, ktoré obsahuje očkovací certifikát si nebude ukladať a slúžia iba na proces overenia. 
Zdroj: ulozto.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu