Populárna bojovka Brawlhalla je dostupná na Android a iOS

Autori pridali aj možnosť cross-play, vďaka ktorej sa budú môcť na jednom bojisku stretnúť hráči na mobiloch s tými na PC a konzolách. Obsah hry zostáva oproti veľkým platformám nezmenený.

Brawlhalla je bojová free-to-play hra, ktorá má na konte viac než 40 miliónov hráčov na PC a konzolách. Funguje na princípe rôznych arén, v ktorých sa proti sebe postavia kreslené postavičky buď v tímoch, alebo samostatne. Stojí za ňou známy vydavateľ Ubisoft a po novom si ju môžete vychutnať aj na mobiloch. 

Autori zdôrazňujú najmä plnú podporu cross-play. To znamená, že hráči na PC a konzolách budú môcť zápasiť aj proti hráčom na Androide a iOS. 

S príchodom mobilnej verzie je k dispozícii aj darček, ktorým je bezplatný skin, resp. vzhľad postavy. Získate ho v prípade, že sa do hry prihlásite počas prvých 2 týždňov od vydania na akejkoľvek platforme. 

Mobilná verzia Brawlhally má rovnaký obsah ako na PC a konzolách. Čakať teda môžete výber z 50 postáv, desať herných režimov a zápasy v maximálnom počte osem hráčov.

Vývojári zároveň pridali možnosť prispôsobenia ovládania podľa vašich preferencií. Brawlhalla je k dispozícii zdarma v Obchode Play a App Store

Zdroj: youtube.com


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu