Podsvietený RGB respirátor od Razeru príde koncom roka

Project Hazel bol predstavený začiatkom roka na CES. Ak ste si mysleli, že ide iba o recesiu, opak je pravdou. Podsvietený RGB respirátor vstúpi do predaja koncom tohto roka a množstvo vyrobených kusov bude obmedzené.

Firma Razer je známa najmä v oblasti herného hardvéru. Začiatkom roka však predstavila svoju novinku z trochu iného súdka. Project Hazel je opakovane použiteľný respirátor, ktorý v aktuálnej dobe získal množstvo pozornosti. Je vybavený charakteristickým podsvietením Chroma RGB, má priehľadný kryt úst a zosilňuje hlas nositeľa. Navyše ponúkne duálne vymeniteľné filtre a priehľadná časť respirátora je vybavená vrstvou proti zahmlievaniu z dýchania. 

Razer na propagáciu novinky pripravil instagramový filter, ktorý vám umožní respirátor vyskúšať aspoň vo virtuálnej podobe. Stačí prejsť na jeho instagramový profil a ťuknúť na kartu efekty. Ak ste si však doteraz mysleli, že podsvietený respirátor je len recesia, produkt sa napokon stane realitou. Razer očakáva vysoký dopyt a novinku bude predávať len v obmedzenom množstve, v tzv. dropoch. 

To znamená, že v určitom dátume uvoľní limitovaný počet kusov, po ktorých vypredaní bude produkt nedostupný až do ďalšieho dropu. Výrobca dúfa, že koncom tohto roka bude mať za sebou prvý drop. 

Ak vás Project Hazel zaujal, môžete prejsť na web Razeru a zaregistrovať sa na začiatok predaja. Každý drop bude prebiehať výlučne na oficiálnej stránke výrobcu. Ďalšie informácie vrátane cenovky zatiaľ nie sú známe. 

Zdroj: Razer

Diskusia k článku:

Začať diskusiu