Poco Buds Pro Genshin Impact Edition - kvalitný zvuk s ANC, atraktívny dizajn

Bezdrôtové slúchadlá sú špeciálne navrhnuté pre fanúšikov herného titulu Genshin Impact. Umelá inteligencia sa postará o úpravu potlačenia okolitých ruchov.

Poco Buds Pro Genshin Impact Edition zaujmú na prvý pohľad dizajnom inšpirovaným herným titulom Genshin Impact aj štýlovým balením. Od momentu zapnutia slúchadiel budú fanúšikovia počuť známe hlasové upozornenia od ikonickej postavy Klee.

Základné parametre:
Rozmery slúchadla 25 x 20 x 21 mm, hmotnosť 4,9 g, rozmery puzdra 65 x 48 x 26 mm, hmotnosť 55 g, Bluetooth 5.2, doba nabíjania jedna hodina, batéria v slúchadle 35 mAh, batéria v puzdre 470 mAh, výdrž na jedno nabitie 6 hodín, výdrž s dobíjaním z puzdra 28 hodín. 

Ako jeden z prvých produktov AIoT od spoločnosti Poco využívajú slúchadlá umelú inteligenciu na automatickú úpravu potlačenia hluku na základe úrovne okolitých zvukov a dennej rutiny používateľa, a podľa toho zvolia najvhodnejší režim ANC.

Kvalitný zvuk zabezpečí podľa výrobcu 9 mm dynamický menič. Nechýba detekcia vloženia do ucha, pri vybratí sa zvuk pozastaví. Sú odolné voči vode podľa štandardu IPX4, čím zabraňuje poškodeniu dažďom, potom a striekajúcou vodou.

Slúchadlá sa dajú pripojiť aj k dvom zariadeniam súčasne, čo umožní plynulý prechod medzi jednotlivými zdrojmi, napríklad medzi notebookom a smartfónom. Nabíjacie puzdro, ktoré sa dá nabíjať aj bezdrôtovo, nabije slúchadlá za 10 minút a ponúkne im až 28 hodín prehrávania. Slúchadlá bez zapnutého ANC a s 50 % hasitosťou vydržia na jedno nabitie asi šesť hodín, Samotné nabitie puzdta trvá približne hodinu. 

Predaj Poco Buds Pro Genshin Impact Edition odštartuje v najbližších mesiacoch. Cena bude oznámená pri spustení predaja. 

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu