Počas Servisných dní Huawei získate fóliu zadarmo a 30 € zľavu na opravu

Vďaka akcii ušetríte pri návšteve partnerských servisov z celkovej ceny nezáručnej opravy 30 eur a pre 14 modelov Huawei získate ochrannú fóliu úplne zadarmo.

Huawei rozširuje ponuku prémiovej starostlivosti a spúšťa akciu s názvom Servisné dni. Počas vybraných dní v mesiaci môžete bezplatne získať ochrannú fóliu na displej alebo zľavu na nezáručnú opravu zariadenia. Prípadne obe naraz.

Servisné dni sa konajú každý mesiac, a to posledný štvrtok, piatok a sobotu v mesiaci. Stačí so smartfónom Huawei navštíviť niektoré z nasledovných servisných centier: FixServis Avion, FixServis Aupark, FixServis Bory Mall v Bratislave alebo FixServis Mlyny v Nitre

Každý, kto navštívi počas trvania akcie jedno z vybraných servisných centier, získa zľavu 30 eur z celkovej ceny nezáručnej opravy. Táto ponuka sa vzťahuje na všetky zariadenia Huawei. 

Ochrannú fóliu získajú zadarmo majitelia týchto modelov: Huawei P30, P20 Pro, P20, P20 lite, P10, P10 lite, P9, P9 lite, P9 lite 2017, P smart, Mate 10 Pro, Mate 10 lite, Mate 20 lite a Y6 Prime 2018

Výrobca sa bude snažiť zoznam zapojených stredísk postupne rozširovať. Ich aktuálny zoznam spolu s kompletnými podmienkami akcie nájdete na stránke consumer.huawei.com.  

Zdroj: tlačová správa


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu