PlayStation oslavuje leto zľavami, ktoré sa neodmietajú

Celková ponuka obsahuje vyše 70 titulov a zrážaniu cien sa nevyhli ani novinky, špeciálne edície, legendárne klasiky či VR hry.

Sony aktuálne štartuje svoje letné zľavy a ak ste už dlhší čas poškuľovali po nejakej hre na konzoly PS4 alebo PS5, je najvyšší čas na nákup. Ponuka obsahuje vyše sedemdesiat titulov a zrážaniu cien sa nevyhli novinky, špeciálne edície, legendárne klasiky, VR hry, ale ani novinky. 

Za atraktívnych 39,99 eur (PS5) a 34,99 eur (PS4) kúpite napríklad tohtoročný Horizon Forbidden West (recenzia), ktorý kvalitatívne patrí k tomu najlepšiemu, čo PlayStation štúdia vyprodukovali. Za rovnakú cenu je k dispozícii aj ďalší tohtoroćný titul, ktorým je Gran Turismo 7. Zo starších hier si na PS5 môžete uchmatnúť napríkad Ratchet & Clank: Rift Apart (recenzia) či Returnal (recenzia), obe za 39,99 eur. 

S cenami na minimum išli napríklad hry kolekcie PlayStation HITS, ktoré si aktuálne môžete kúpiť za 9,99 eur. Ide napríklad o God of War 3 Remastered, Uncharted Collection či The Last of Us Remastered. Zľavy potrvajú do 21. augusta. 

Zdroj: tlačová správa

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu