Pixel Notepad má byť prvý skladací smartfón od Googlu

Ďalším z výrobcov, ktorí sa zaradia do portfólia skladacích smartfónov, bude zrejme Google. Neoficiálne informácie spomínajú niekoľko špecifikácií aj dátum vydania novinky, na ktorej firma údajne pracuje.

Skladacie smartfóny sú v móde a svoj model už má na trhu niekoľko výrobcov. Google chce byť zrejme ďalším z nich a údajne pripravuje novinku s názvom Pixel Notepad. Zatiaľ neoverené informácie hovoria o tom, že by sme sa mali dočkať čipu Tensor z Pixelu 6 (základné info). 

Ten vraj doplní osvedčení 12,2 Mpix fotoaparát so snímačom IMX363 od Sony. Zároveň sa spomína aj širokouhlý objektív IMX386, ktorý majú doplniť dva 8 Mpix snímače na selfie zábery. Jeden zrejme z vonkajšej a druhý z vnútornej strany. Cenovo sa vraj bude Google s novinkou snažiť podliezť Samsung Galaxy Z Fold 3 (recenzia). Neoficiálne sa spomína cenovka 1400 dolárov. 

Neoficiálne informácie uzatvára dátum vydania, kde sa spomína koniec tohto roka. Správy však zatiaľ treba brať s rezervou až do oficiálne ohlásenia, ktorého by sme sa teoreticky mohli dočkať v priebehu nasledujúcich mesiacov. 

Zdroj: 9to5google.com

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu