Pixel 6 a Pixel 6 Pro si môžete predobjednať aj na Slovensku

Oficiálny Google Store na Slovensku síce nefunguje, no niektoré produkty, ako napríklad nové smartfóny Pixel, si môžete objednať aj v overenom slovenskom e-shope.

Uvedenie nových Pixelov tradične vzbudzuje záujem. Google smartfóny lákajú čistým operačným systémom Android, rýchlou a dlhou softvérovou podporou a kvalitými fotoaparátmi.

Oficiálny Google Store, cez ktorý sa produkty objednávajú, nie je na Slovensku dostupný, no Alza už niekoľko rokov prináša fanúšikom Pixelov možnosť objednať si telefón s dvojročnou zárukou a doručením na Slovensko. 

Presný termín spustenia predaja na svojom webe obchod zatiaľ neuvádza. V ponuke má Pixel 6 (základné info) aj Pixel 6 Pro (základné info). Každý v troch farebných verziách. Ak vás láka nový Pixel a nechcete objednávať zo zahraničia, môžete využiť slovenský e-shop. 

Dvojica smartfónov série Pixel 6 ponúka vlastný čipset Tensor, 5G konektivitu, OLED displej, vode a prachu odolnú konštrukciu s certifikáciou IP68, hlavný 50 Mpix fotoaparát a batériu s 30 W nabíjaním. Pixel 6 128 GB má cenovku 699 eur, za Pixel 6 Pro 128 GB zaplatíte 999 eur

Zdroj: alza.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu