Partnerstvo OnePlus a McLaren sa skončilo

Špeciálnej edície smartfónu od OnePlus vyrobeného v spolupráci so stajňou Formuly 1 McLaren sa už nedočkáme.

Vďaka spolupráci týchto dvoch firiem prišlo na trh niekoľko zaujímavých modelov, ktoré ponúkali originálny dizajn a výborný hardvér. 

Prvým smartfónom bol OnePlus 6T McLaren (základné info) uvedený koncom roka 2018. Priniesol konštrukciu s prvkami uhlíkového vlákna, oranžové pásy na bočných stenách a 10 GB RAM. 

Smartfóny z edície McLaren boli dodávané v typickom čierno-oranžovom balení, farebne prispôsobeným príslušenstvom a vopred nainštalovaným špeciálnym obsahom. 

Začiatkom tohto roka sme videli Concept One s miznúcou kamerou a oblečený do štýlovej oranžovej kože. 

Neviditeľnosť kamery sa podarilo dosiahnuť vďaka elektrochromickému sklu, ktoré sa pomocou elektrických vĺn dokáže zmeniť na nepriehľadné a blokovať svetlo. Snímače na zadnej strane tak zostávajú skryté, kým nie je aktivovaná aplikácia fotoaparátu. Prepínanie medzi nepriehľadnými a priehľadným režimom trvá iba 0,7 sekundy. 

Nedávno však prebehla internetom správa, že ciele spolupráce boli naplnené a už nebude nepokračovať. Pre web androidauthority to potvrdil tlačový hovorca formy McLaren. Pokiaľ sa v budúcnosti nič nezmení, zrejme sa nových edícií smartfónov OnePlus McLaren už nedočkáme. 

Zdroj: androidauthority.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu