Parametre i dizajn Samsungu Galaxy Tab S6 Lite prezradené

Samsung zatiaľ lite verziu tenkého a dobre vybaveného tabletu oficiálne nepredstavil, na internet však uniklo všetko dôležité. Dnes už vieme ako bude vyzerať a čo má ponúknuť.

Samsung Galaxy Tab S6 (základné info) určený náročným zákazníkom mal premiéru v lete minulého roka a je verejným tajomstvom, že výrobca pracuje na jeho lite verzii. 

Novinka s prívlastkom lite si od svojho staršieho súrodenca požičia dizajn aj niektoré parametre. Keďže pôjde o odľahčenú, teda slabšie vybavenú verziu, na 10,4'' uhlopriečke nájdeme namiesto QHD "iba" Full HD+ rozlíšenie 2000 x 1200 bodov.

O výkon sa postará čipset Exynos 9611 a 4 GB operačná pamäť RAM. Úložisko má byť dostupné v dvoch veľkostiach: 64 GB a 128 GB. Vzadu nenájdeme duálny fotoaparát ako pri Galaxy Tab S6, ale iba jeden 8 Mpix snímač.

Medzi špecifikáciami sa očakáva Bluetooth 5.0, GPS, NFC, stereo reproduktory AKG a chýbať by nemal ani 3,5 mm jack či 7040 mAh batéria. Tablet by mal byť ľahký (necelých 500 gramov) a 7 mm tenký. Predávať sa má aj LTE verzia. 

Cena sa odhaduje na približne 350 až 400 eur za základný Wi-Fi model.


Zdroj: winfuture.de

Diskusia k článku:

Začať diskusiu