Pamäťové microSD karty Samsung PRO Endurance zvládnu až 16 rokov neustáleho záznamu

Nové pamäťové karty sú určené pre bezpečnostné a automobilové kamery, kde je potrebný neustály alebo častý záznam na kartu. Výrobca sa pýši, že dokážu kontinuálne nahrávať až 16 rokov.

Najnovšia microSD karta Samsung PRO Endurance je vďaka svojim vlastnostiam ideálna pre náročné využitie v bezpečnostných a automobilových kamerách, dverných zabezpečovacích systémoch, športových nositeľných kamerách a podobne.

Medzi hlavné výhody patrí dlhá životnosť pri dlhodobom zázname a prehrávaní obsahu.  Nevadia im ani náročné podmienky. Okrem vody, magnetického poľa, röntgenového žiarenia a extrémnych teplôt vydržia aj pád a opotrebenie. 

Nové karty sú vybavené špičkovou flash pamäťou NAND a dokážu zhotovovať záznam kontinuálne v dĺžke až 16 rokov, čo je neuveriteľných 140 160 hodín. Za taký dlhý čas by ste spotrebovali 33 bežných pamäťových kariet. Ak sa rozhodnete pre niektorú z kariet PRO Endurance, ušetríte tak peniaze aj čas, ktorý by ste počas 16-tich rokov museli venovať nákupu nových kariet. 

Nové pamäťové karty zároveň ponúkajú veľmi slušnú rýchlosť čítania aj zápisu až 100 MB/s, resp. 40 MB/s, karty veľkosti 32 GB a 64 GB ponúkajú rýchlosť zápisu 30 MB/s.  Patria do triedy 10 s prenosom videozáznamov v kategórii U3 (UHS Speed Class 3) a V30 (Video Speed Class 30). Vďaka tomu sú vhodné pre veľké súbory so záznamom vo vysokom rozlíšení (Full HD, 4K).

Cena microSD karty PRO Endurance je na slovenskom trhu nasledovná:

  • 32 GB - 14,90 €
  • 64 GB - 23,90 €
  • 128 GB - 35,90 €
  • 256 GB - 69,90 €

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu