Pamätáte si na LG Wing s otočnou konštrukciou? Dostáva Android 13

LG už dlhší čas neprodukuje nové modely telefónov, venuje sa iným oblastiam. No nezabúda ani na svoje staršie zariadenia, čo určite ocenia používatelia smartfónov.

LG Wing (základné info) je unikátne zariadenie, ktoré prišlo na trh v septembri 2020 s Androidom 10. Ponúka otočnú konštrukciu a dva displeje. Hlavný 6,8-palcový a sekundárny s 3,9'' uhlopriečkou, ktorý sa objaví po otočení prednej strany o 90°. 

Druhá obrazovka umožňuje používať jednu aplikáciu na obidvoch displejoch alebo dve aplikácie na každom displeji zvlášť. Multitasking tak vtedy dostal nové možnosti využitia. Smartfón od LG s originálnou konštrukciou sa dostal iba na vybrané trhy, u nás sa oficiálne nepredával. 

Poteší, že výrobca nezabudol na aktualizácie systému a na domácom kórejskom trhu sprístupnil pre LG Wing update na verziu Androidu 13. Je pravdepodobné, že ide o poslednú aktualizáciu pre tento model. Výrobca pred rokmi prisľúbil pre vybrané top modely tri veľké aktualizácie systému, pri LG Wing tak dodržal slovo. 

Zdroj: lg.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu