Otterbox ponúka antibakteriálne sklo pre váš iPhone

Novinka potláča tvorbu baktérií a snaží sa eliminovať škvrny. Okrem antibakteriálnych účinkov má byť až 5x odolnejšia než sklá od konkurencie.

Displej smartfónu je živá pôda pre baktérie. Mnohí z nás používajú mobil na WC, vo verejnej doprave, či kdekoľvek vonku. Počas toho sa dotkneme množstva vecí a náš displej sa postupne špiní.

Aj keď samotné baktérie nie je vidno, ich prítomnosť je takmer zaručená. Tento problém chce vyriešiť firma Otterbox, ktorá sa spojila s Corning, aby spolu navrhli antibakteriálne sklo. 

Novinka má názov Otterbox's Amplify Glass Anti-Microbial. Je vybavená antimikrobiálnou technológiou, ktorá potláča tvorbu baktérií, eliminuje škvrny a chráni povrch displeja. Výrobca zároveň sľubuje nielen ochranu proti baktériám, ale údajne až päťkrát väčšiu odolnosť proti poškriabaniu, než ponúkajú iné riešenia od konkurencie. 

Otterbox's Amplify Glass Anti-Microbial je kompatibilné s puzdrami výrobcu a novými iPhonmi. Má zabiť až 99,9 % baktérií. Cena zatiaľ nie je známa. Viac informácií sa zrejme dozvieme neskôr. 


Zdroj: Forbes

Diskusia k článku:

Začať diskusiu