Orange vynovil portfólio paušálov. Každý rok automaticky a bezplatne pridá voľné dáta

Operátor informoval o novej ponuke Paušálov Plus, ktoré majú byť jednoduchšie, prehľadnejšie a atraktívnejšie dátovo orientované. Odmenou za vernosť bude každoročné automatické navyšovanie objemu voľných dát. Zmeny nastali aj v roamingových balíkoch a študentskom programe Yoxo.

Od zajtra 21. júna 2023 prichádza nové portfólio Paušálov Plus, ktoré nahradí existujúcu ponuku programov. Operátor chcel týmto krokom ponuku zjednodušiť, sprehľadniť a zohľadniť dátové nároky zákazníkov, ktoré sa každým rokom zvyšujú. 

Aj preto prináša unikátnu novinku - odmenu za vernosť v podobe každoročného a automatického navyšovania objemu voľných dát. Čím dlhšie zostane zákazník v Orangei, o to viac sa bude jeho objem voľných dát v paušále každým rokom zväčšovať. Za každý rok využívania služby tak získa v závislosti od vybraného paušálu od 500 MB do 3 GB dát mesačne navyše. 

Nové portfólio tvorí štvorica Paušálov Plus: Základný za 19 eur, Stredný za 25 eur, Veľký za 35 eur a Prémiový za 45 eur mesačne. 

Kto si prenesie svoje číslo od konkurencie, získa na nový paušál zľavu 2 až 5 eur mesačne na dva roky bez ohľadu na viazanosť. Výška zľavy závisí od zvoleného Paušálu Plus. Druhou možnosťou je využívať Paušál Plus až tri mesiace zadarmo. V prípade objednávky cez e-shop dostane zákazník mesiac navyše, teda spolu štyri mesiace bezplatného využívania Paušálu Plus. 

Ak vám objem dát nebude stačiť, môžete si dokúpiť 5 GB za 5 eur. Ku všetkým Paušálom Plus majú zákazníci naďalej možnosť aktivovať si bezplatnú službu Online ochrana

Paušály Go Safe si od 21.6. už nebude možné aktivovať. Tí zákazníci, ktorí ich využívajú, ich však budú môcť využívať aj naďalej.  

Pre študentov, učiteľov a mladých naďalej ostáva v ponuke Yoxo paušál, ktorý od zajtra (21. 6.) čaká zmena. Za mesačný poplatok 18 eur získajú zákazníci okrem neobmedzených hovorov a SMS až 30 GB predplatených dát, a za každý rok využívania Paušálu Plus ďalšie 3 GB dát ako odmenu za vernosť. Aktuálne je mesačný poplatok 16 eur a objem predplatených dát 17 GB. 

Orange v rámci zjednodušovania svojho portfólia od zajtra zároveň zredukuje počet roamingových balíkov, aby svojim zákazníkom maximálne uľahčil výber aj na komunikáciu v zahraničí. V ponuke zostáva päť roamingových balíkov: Dlhodobo v EÚ, Max Roaming, Môj Svet, Svet Dáta a Go Svet Dáta. Ostatné sa prestávajú predávať. Ti zákazníci, ktorí ich majú aktivované, ich môžu, samozrejme, využívať aj naďalej. 

Zdroj: tlačová správa 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu