Orange vylepšil svoj smart set-top box. Počúva na slovo

Interaktívny Orange TV Box prináša niekoľko noviniek. Hlasové ovládanie umožňuje jednoduchšiu komunikáciu s televíziou a pripojenie k Wi-Fi routru dáva možnosť sledovať TV bez káblov a prakticky kdekoľvek.

Diaľkový ovládač k Orange TV Boxu je vo viacerých veciach špecifický. Vďaka Bluetooth párovaniu nie je potrebné ním pri ovládaní mieriť presne na set-top-box. Takže mu nevadí, ak je kdekoľvek v miestnosti, hoci aj vo vitríne za sklom. 

Ďalšou zaujímavosťou je ovládateľný mikrofón integrovaný v diaľkovom ovládači, čo prináša zjednodušenie a väčší komfort pri práci s aplikáciami či niektorými funkciami. Ušetríte si čas písaním na nepohodlnej virtuálnej klávesnici. Stačí príkaz nadiktovať. 

Môžete tak aktivovať hlasového Google asistenta, vyhľadávať obsah napríklad na YouTube či Spotify, alebo využiť funkciu Hľadať, ktorá je súčasťou boxu. 

Orange TV Box si po novom môžete jednoducho pripojiť k Wi-Fi routeru. Dá sa to prostredníctvom tzv. Wi-Fi dongle, ktorý je dostupný k službe Orange TV cez internet. To znamená opäť menej káblov v domácnosti a tiež možnosť sledovať televíziu prakticky kdekoľvek, kde je internetové pripojenie.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu