Orange vylepšil ponuku TV cez kábel aj cez internet

Zákazníci televízie od Orangeu majú v prémiových balíkoch k dispozícii nové stanice. Niektoré sú odteraz vysielané vo vyššej kvalite. Discovery+ je do konca februára dostupný pre všetkých zákazníkov Orange TV.

Ponuka Orange TV cez kábel a Orange TV cez internet je opäť bohatšia. Zákazníkom oboch variantov Orange TV pridal operátor nové stanice Home and Garden HD (pre TV paušál Home/Go Optimal TV, Home/Go Premium TV) a Food Network HD do prémiového balíka Discovery+ a všetkých prémiových balíkov.

 Okrem toho ponúka Orange TV vyššiu kvalitu vysielania v HD pre stanice TLC, Travel Channel a Discovery Channel, ktorú zároveň presunul z prémiového balíka Discovery + do TV paušálu Home/Go Optimal TV a Home/Go Premium. Pre Orange TV cez internet je v HD kvalite vysielaná aj stanica Folklorika.
 
Navyše, automaticky od 14. 1. 2022 do 28. 2. môžu všetci zákazníci s Orange TV (vrátane Basic TV) bezplatne sledovať všetky prémiové stanice z balíka Discovery+ (Animal Planet HD, Discovery Science HD, Discovery Turbo Extra HD, Food Network HD, Travel Channel HD).

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu