Orange: v ponuke šesť nových zariadení vrátane OnePlus Nord N100 s bezdrôtovými slúchadlami ako darček

Operátor pridal do svojho portfólia ďalšie novinky. Okrem lacného smartfónu OnePlus s darčekom aj dva notebooky od Lenova, prémiový tablet Apple iPad Air, bezdrôtový ovládač Sony DualSense pre konzolu PlayStation 5 a počtom kusov limitovaný iPhone 6S.

OnePlus Nord N100 (základné info) ponúka 6,52-palcový HD+ displej, Snapdragon 460, 4 GB operačnú pamäť RAM, 64 GB úložisko a trojicu zadných fotoaparátov s hlavným 13 Mpix snímačom. Lákadlom je okrem dostupnej cenovky aj šikovná používateľská nadstavba OxygenOS a 5000 mAh batéria s 18 W nabíjaním. 

K telefónu s atraktívkou cenovkou 169 eur získate zadarmo aj bezdrôtové slúchadlá Bullets Wireless Z. 

Do ponuky sa vrátil päťročný Apple iPhone 6S 32 GB (videorecenzia) v striebornej farbe a limitovanom počte kusov za 319 eur

Aktuálna doba praje najmä práci a štúdiu na diaľku, preto Orange zaradil do ponuky zaradil aj dva cenovo dostupné notebooky. Vybrať môžete medzi kompaktnejším Lenovo IdeaPad 3 14IIL05 za 409 eur alebo modelom strednej triedy Lenovo IdeaPad 5 15ARE05 za 579 eur

Fanúšikov značky Apple poteší prémiový model tabletu iPad Air 256 GB 2020 (základné info) v čiernej Space Grey farbe za 989 eur. Vďaka slotu pre nanoSIM kartu môžete využiť aj mobilné pripojenie na internet. 

Posledná novinka je určená pre šťastných majiteľov hernej konzoly PlayStation 5. Bezdrôtový diaľkový ovládač Sony PS5 DualSense Wireless Controller predáva Orange za 69 eur.

Všetky zariadenia môžete získať z pohodlia domova cez e-shop Orangeu buď s paušálmi Go na splátky už od 1 eura, alebo bez paušálu a viazanosti v plnej sume. 

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu