Orange Svojim: všetky benefity na jednom mieste

Operátor vylepšil program výhod Orange Svojim. Všetky benefity, zľavy a ponuky odteraz nájdete na jednom mieste, prehľadne usporiadané do troch kategórií priamo v Zákazníckej zóne Môj Orange.

Či ste zákazníkom Orangeu týždeň alebo dlhé roky sa odrazí aj na špeciálnej personalizovanej ponuke, ktorú pre vás pripravil. Nájdete ju spolu s ostatnými akciami a benefitmi v rámci Zákazníckej zóny. Po novom sú rozdelené do troch kategórií: Oslavy, Misie a Prekvapenia. 

V sekcii Oslavy nájdete prehľad benefitov, ktoré získate automaticky ako odmenu za to, že ste s Orangeom, ako napr. darček na privítanie pri aktivácii nového paušálu a tiež rôzne výročné benefity v rámci odmeny "Ďalší rok spolu" (napr. 1 GB navyše k paušálu alebo voucher na nákup kníh). 

V časti Misie uvidíte prehľadne zoradené jednoduché misie, z ktorých keď niektorú splníte, môžete získať množstvo odmien z oblasti digitalizácie, konvergencie, odporúčania služieb známym, vytvorenie skupiny, nákupu v e-shope a podobne. 

Sekcia Prekvapenia bude každý mesiac prinášať nové súťaže, do  ktorých sa môžete buď aktívne zapojiť, alebo do nich budete zapojení automaticky. Budú to hlavne súťaže o lístky na festivaly, rôzny hardvér a vouchre alebo benefity tretích strán. Špecifickým benefitom v rámci sekcie prekvapení bude možnosť bezplatne si vyskúšať niektoré služby (tzv. Try&Buy).

Nový program výhod je dostupný len pre rezidenčných, nie firemných zákazníkov. Tí dostávajú ponuky šité na mieru po kontaktovaní svojho biznis poradcu. 

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu