Orange Svojim: nové zľavy pre verných

Operátor pokračuje vo vylepšovaní programu výhod pre svojich zákazníkov a pridáva ďalšie benefity - zľavy v partnerských obchodoch. Čím dlhšie je zákazník s Orangeom, tým viac zliav môže využiť.

Program výhod Orange Svojim určený verným zákazníkom ponúka ďalšie benefity. Po novom sú rozdelené nielen v rámci troch prehľadných kategórií, Oslavy, Misie a Prekvapenia, ale  zákazníci môžu získať ďalšie extra zľavy na nákup u externých partnerov, a to v závislosti od počtu rokov, počas ktorých využívajú služby Orangeu. 

Ak je zákazník s Orangeom menej než 5 rokov, môže využiť jednu zľavu na nákup u partnerov raz za pol roka. Zákazníci, ktorí využívajú služby Orangeu od 5 do 10 rokov, si môžu raz za pol roka vybrať dva benefity tretích strán, teda dve zľavy. Tí zákazníci, ktorí sú v Orangei najdlhšie, čiže viac než 10 rokov, majú možnosť vybrať si raz za pol roka až tri zľavy na nákupy u tretích strán. 

Pri každom benefite, ktorý si Orange pre zákazníkov pripravil, sú presne špecifikované podmienky pre jeho získanie. Ponuka zliav na nákupy u tretích strán je priebežne aktualizovaná, aby bola čo najzaujímavejšia a najrelevantnejšia.

V októbri sa medzi benefitmi nachádza napríklad zľava 20% v internetovom obchode s oblečením Answear, 15% zľava na počítačové a dioptrické okuliare z e-shopu Lentiamo, či zľava 20 eur na wellness a kúpeľné pobyty v hodnote vyše 180 eur prostredníctvom portálu Travelking

V programe Orange Svojim sa nachádzajú aj iné darčeky, odmeny a prekvapenia v rámci troch kategórií – Oslavy, Misie a Prekvapenia. Všetky benefity a zľavy pre zákazníkov sú prehľadne dostupné priamo v Zákazníckej zóne Môj Orange.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu