Orange: s paušálom Go Yoxo môžete vybrané dni v mesiaci dátovať neobmedzene

Paušál určený študentom a učiteľom bol dnešným dňom vylepšený o novinku, ktorú operátor uvádza heštagom #dnesdátujem.

Všetci zákazníci Orangeu, ktorí využívajú paušál Go Yoxo, získajú bezplatnú možnosť využívať neobmedzené dáta počas celého dňa. Neobmedzené dáta na jeden deň si môžu aktivovať až dvakrát v rámci jedného fakturačného obdobia, pričom to vždy môžu byť dva rôzne dni podľa aktuálnych potrieb či preferencií. 

Ak dní s neobmedzenými dátami budú potrebovať viac, za každú ďalšiu aktiváciu neobmedzeného denného balíka dát zaplatia 1,50 eur. Aktivovať balík bezplatných dát sa dá kedykoľvek počas celého dňa, bez ohľadu na to, či už zákazník minul alebo sa len rozhodol ušetriť si svoje predplatené dáta. 

No vždy platí iba do polnoci toho dňa, teda do 24:00. Takže čím skôr si dáta aktivujete, tým dlhšie ich budete môcť využívať. Aktivácia prebieha na webe operátora po prihlásení sa do Zákazníckej zóne. 

Študentský paušál Go Yoxo si môžu aktivovať všetci žiaci a študenti ZŠ, SŠ a VŠ vo veku od 15 do 26 rokov s preukazom ISIC, EURO<26 a učitelia s kartou ITIC. Paušál Go Yoxo ponúka neobmedzené hovory a správy, 5 GB predplatených dát, neobmedzený prístup na obľúbené četovacie aplikácie a sociálne siete za 15 €  mesačne. 

Jeho súčasťou je Yoxo Market, na ktorom môžu zákazníci obchodovať so svojimi dátami - ak ich majú prebytok, môžu nespotrebované dáta výhodne predať a získať tak zľavu z ďalšej faktúry. Podrobnosti sme vám priniesli v článku Orange Go Yoxo: nový paušál pre študentov prináša možnosť obchodovať s dátami.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu