Orange prináša najlacnejší dátový paušál Data 1 €

Operátor rozšíril svoje portfólio mobilných internertov a ponúka nový program so 100 MB predplatených dát a následnou spomalenou rýchlosťou bez doplatku.

Dátovú novinku môžete využívať v akomkoľvek zariadení pomocou samostatnej SIM karty. Určená je zákazníkom s nízkymi dátovými nárokmi a občasnou prevádzkou, alebo tým, ktorí potrebujú dátovú SIM kartu do iného zariadenia ako do mobilu.

Predplatený objem 100 MB vyčerpáte v plnej rýchlosti a po prekročení objemu môžete bez problémov pokračovať v surfovaní po internete aj ďalej bez toho, aby ste platili . Prenosová rýchlosť sa im v tom prípade zníži na 128/128 kbit/s.

Po vyčerpaní 100 MB dát si môžete zvýšiť objem dát v plnej rýchlosti prostredníctvom doplnkovej služby Denný balík 1 GB za 1,50 €. Dáta v rámci Denného balíka môžete využívať počas 24 hodín a v prípade potreby si ich v priebehu jedného dňa dokúpiť aj viacnásobne po sebe. 

Nevyčerpané dáta sa v tomto prípade do ďalšieho zúčtovacieho obdobia neprenášajú.

Mobilný internet Data 1 € doplnil existujúce portfólio programov Data Basic, Data Optimal, Data Premium, Data Extra a Data Exclusive.

Zdroj: tlačová správa
 

Diskusia k článku:

Dandy24.09.2020 - 23:47 Trvalý odkaz

128kb /s je 16 kB/s pre dozorovanie, alarmy alebo amatérske/hobby IoT testovanie ideálny paušál.

Celá diskusia 1 príspevok