Orange Prima karta ponúka nové balíky s nekonečnými volaniami a dátami

Operátor prináša ponuku nových, doplnkových denných a týždenných balíkov pre predplatenú Prima kartu aj neobmedzené volania na jedno číslo v sieti Orange až na šesť mesiacov zadarmo.

Od 28. júla môžu zákazníci Orangeu získať za 2 eurá kartu Prima Dáta, ktorá bude okrem 2-eurového kreditu a 1 GB dát navyše obohatená aj o bezplatné hovory na jedno číslo v sieti Orange počas šiestich mesiacov zadarmo. 

Bez ohľadu na aktuálnu výšku kreditu alebo hoci aj bez neho, sa vždy dovoláte svojmu blízkemu. Číslo na bezplatné volania si môžete vybrať buď priamo v predajni, alebo si ho dodatočne aktivovať cez SMS správu.

Orange obohatil predplatené Prima karty aj o nové doplnkové balíky:
1. Denný balík Nekonečné hovory za 1 euro
2. Denný balík Nekonečné dáta za 2 eurá
3. Týždňový balík Nekonečné hovory za 2 eurá
4. Týždňový balík s 1 GB dát za 2 eurá
5. 30-dňový balík Nekonečné hovory na 1 číslo v sieti Orange za 3 eurá

Nekonečné volania a dáta môžete využívať počas celého dňa, respektíve 7 dní vrátane dňa aktivácie, pričom tak pri hovoroch, ako aj surfovaní na internete sa uplatňujú podmienky férového používania. 

Pri dennom balíku nekonečných dát sa po 5 GB prenesených dát namiesto zastavenia dátových prenosov obmedzí prenosová rýchlosť na 3 Mbit/s. Aktivácia vybraného doplnkového balíka je jednoduchá, stačí odoslať SMS s kľúčovým slovom na číslo 445 alebo si balík aktivovať cez Zákaznícku zónu Môj Orange.

S predplatenou Prima kartou môžete za pravidelné dobíjanie svojho kreditu stále získať atraktívne odmeny - Nekonečné víkendové volania v sieti Orange, Nekonečné víkendové správy v sieti Orange, prípadne až 10 GB víkendových dát. Stačí, ak si svoj kredit dobijete aspoň raz za 30 dní vo výške minimálne 10 eur a postupne získate atraktívne odmeny, prípadne ich kombináciu. 

Podrobné informácie sme vám priniesli v júnovom článku Orange: víkendové odmeny za dobíjanie kreditu na Prima karte

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

mental.disease29.07.2021 - 11:02 Trvalý odkaz

Týždenné balíky sú na ozbíjanie zákazníka 😬

risiak31.07.2021 - 08:40 Trvalý odkaz

veľká bieda, hlavne pri dátach

Celá diskusia 3 príspevky