Orange Prima Dáta: predplatenka s 10 GB dát za 10 eur

Operátor uviedol nový profil predplatenej karty Prima Dáta. Všetci zákazníci, ktorí si nový profil aktivujú, budú automaticky zaradení do žrebovania o nový Apple iPhone 11.

Od 11. marca 2020 zaradil Orange do ponuky predplatených kariet Prima nový, cenovo výhodný dátový balík s názvom Prima Dáta. 

Ponúka 10 GB dát za 10 eur. Platnosť kreditu pri novej karte Prima Dáta operátor predĺžil predĺžil z pôvodných troch na aktuálnych dvanásť mesiacov.

Profil Prima dáta si môžu aktivovať všetci existujúci zákazníci s Prima kartou, takisto sa dá aktivovať na novú kartu pri kúpe základného štartovacieho balíku Prima v cene 2 €, ktorý obsahuje dvojeurový kredit a 1 GB dát s platnosťou na 30 dní. 

Aktivácia Prima Dáta je dostupná do 31. 12. 2020 na webe www.orange.sk. Aj s Prima kartou môžete využívať výhody benefitu Navzájom zadarmo a volať či písať si so svojimi blízkymi neobmedzene a bezplatne. 

V platnosti ostávajú aj staršie dátové balíky Balík 200 MB za 1 €, Balík 1 GB 4 € a Balík 2 GB za 6 €. Na dátovanie využívajú zákazníci 4G sieť Orangeu. 

Balíky sa dajú aktivovať jednorazovo alebo s automatickým navyšovaním po prečerpaní. Platnosť dát je 30 dní od aktivácie. 

Na troch zákazníkov čaká výhra Apple iPhone 11. Stačí,  ak si od dnešného dňa do 15. apríla 2020 aktivujú nový profil Prima Dáta alebo prejdú na profil so svojim existujúcim číslom zo staršieho profilu, prípadne od konkurenčného operátora a automaticky budú zaradení do žrebovania. Žrebovanie výhercov prebehne 17. apríla 2020. 

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu