Orange odštartoval predaj Huawei P40, P40 Pro a P40 Lite

Globálna dostupnosť nových modelov série P40 od Huawei je naplánovaná až na začiatok apríla, no v Orangei kúpite tri horúce novinky už dnes. K nákupu P40 a P40 Pro získate slúchadlá FreeBuds 3 za jedno euro.

Len včera bola premiéra nových smartfónov radu Huawei P40 a slovenskí zákazníci Orangeu môžu byť medzi prvými na svete, ktorí si niektorú z noviniek kúpia. Lite verzia zatiaľ nebola na Slovensku oficiálne oznámená, v ponuke Oranegu sa však už nachádza, dokonca je dostupná skladom. 

Huawei P40 (základné info) sa u oranžového operátora predáva v striebornej farbe, no momentálne nie je skladom. Čierny Huawei P40 Pro (základné info) a zelený Huawei P40 Lite (základné info) je už dostupný a môžete si obidva objednať cez e-shop

Cena zariadenia bez paušálu je v prípade P40 stanovená na 799 eur, P40 Pro na 999 eur a pri P40 Lite je cena 299 eur

Okrem bonusu k vybranému paušálu získate aj 10 € alebo 20 € zľavu (podľa paušálu) za nákup v internetovom obchode. Napríklad k programu Go 30 € kúpite P40 Pro za 859 eur, P40 za 659 eur a za Lite verziu zaplatíte k rovnakému paušálu 159 eur. Využiť môžete aj kúpu smartfónu na splátky, konečná cena sa tak rozpočíta na 24 mesačných splátok. Výšku akontácie si viete nastaviť priamo v e-shope. 

Pri kúpe P40 a P40 Pro získate len za jedno euro bezdrôtové true wireless slúchadlá Huawei FreeBuds 3 s aktívnym potlačením okolitých ruchov. Podrobnú recenziu sme vám priniesli v článku Huawei FreeBuds 3 - nezvyčajné slúchadlá.

Orange na webe upozorňuje na dôležitý fakt: ani jeden model série P40 nemá Google služby, teda ani obchod Google Play. Na stiahnutie aplikácií môžete využiť iba App Gallery, kde nie dostupné všetky aplikácie. 

Huawei P40 a P40 Pro podporujú v Orangei okrem dvoch nanoSIM kariet aj eSIM. Vždy však môžete mať aktívne maximálne dve SIM karty. Teda dve nanoSIM alebo nanoSIM a eSIM. V tom prípade by mala byť možnosť mať v hybridnom slote aj pamäťovú kartu (NM card).

Huawei P40 Lite je dostupný ako dual SIM s hybridným slotom pre dve nanoSIM alebo nanoSIM plus NM card. Tradičné microSD karty ani jeden z trojice modelov nepodporuje. 

Zdroj: orange.sk

Diskusia k článku:

disq27.03.2020 - 22:26 Trvalý odkaz

Bez Google za 999 € =NEPREDAJNÉ, S20+ najlepšia voľba v tejto cene

Celá diskusia 2 príspevky